Wanita Jual Kentut Dalam Balang Dikejarkan Ke H0spital Dan Terpaksa Bersara Meskipun Pendapatannya Lumayan

Wanita ini pernah viral kerana menjana pend4patan lumayan dengan cara yang unik i4itu menjual kentut dalam balang. Bahkah dia pernah mend3dahkan pendapatan yang diperolehnya d4lam seminggu melalui cara tersebut adalah lebih kur4ng RM200,000!

Namun baru-baru ini, bintang realit1 TV, 90 Day Fiance dari Amerika, Stephanie Matto itu telah dimasukkan ke hospital ke jabatan k3cemasan selepas mengadu dan mengalami sakit d4da.

Stephanie Matto,31 pada mulanya m3nyangka dirinya mengalami serangan strok atau s4kit jantung, bahkan dirinya juga merasa dir1nya mungkin akan meninggal pada bila-bila m4sa.

 

Menurutnya, dia mula meras4kan sesuatu tidak kena pada badannya ketika d1a berbaring dan merasakan tekanan pada pervtnya.

“Saya sukar bernafas dan s3tiap kali saya cuba untuk bernafas, saya ber4sa seperti hati saya dicubit,” tambahnya lag1.

Di hospital, doktor y4ng melakukan ujian darah dan pemeriksaan terhad4pnya memaklumkan bahawa gejala yang dial4mi Stephanie Matto adalah kerana badannya menghas1lkan terlalu banyak angin yang berpunca d4ripada amalan diet pemakanannya yang diamalk4nnya.

Sebelum ini, Stephanie Matto pernah mendakwa bahawa dir1nya menyediakan badannya untuk mengepam gas (kentut) d3ngan memakan makanan mengandungi bany4k protein, yogurt, telur rebus dan kekac4ng.

Stephanie Matto dinasihatkan untuk menukar dietnya dan mengambil ubat penahan angin. Selain itu, dia jvga sudah berhenti menjual balang kentut demi kesihatannya.

SUMBER:nangtime

PERHATIAN: KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.
JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE
FOLLOW KAMI DI PAGE….
TERIMA KASIH.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*