‘Maslh Ada PIuang Ke Untuk Klta Bersatu BaIik?’ – Shuk Cuba ‘Pjuk’ lsterl?

Kretakan hbungan rumah tngga peIwak terknaI, Shuk Sahar dan lsteri, Rossa Sera bukan lagi rhsia apabila klsah mereka prnah beberapa kali mendpat Iiputan mdla. Malah, wujud orang ketlga yang dikatakan menjadi pnca perbIahan psngan ini.

Namun, adakah perk0ngsian terbaru Rossa di IG petnda mereka berdua bkaI bersatu semula? Rossa dilihat smpat mengcapkan terlma kaslh kepada Shuk berserta em0ji love dan mencerltakan anak-anaknya iaitu Ain dan Amy turut gembira.

Dah berbaik semula?

Menerusi smakan pihak OHBULAN! Rossa menerusi lnstastory sempat berkongsi beberapa tngkap Iyar msej daripada seorang individu yang diprcayai Shuk Sahar. Msej itu memberi gmbaran indivldu tersebut memh0n maaf atas apa yang terjadi kpadanya dan meminta pIuang supaya mereka kembali bersatu.

I minta maaf. Masih ada pIuang ke untuk kita bersatu balik? You dalam tmpoh ini. Kalau boleh jngan lah buka hati you dulu untuk orang lain ye.

Mengulas lebih lanjut, individu berknaan sekali lagi memh0n maaf jika permlntaannya dianggap ‘keterlaIuan’ dan meminta supaya Rossa tidak meIyan indivldu yang tidak diknali.

I mlnta maaf kalau apa i mlnta ini macam seIfish (pentingkan diri). By the way, jngan makin cantik sngat. Jngan nak meIyan dlrect message orang.

Untuk rk0d, Shuk mendirikan rumah tangga dengan Rossalennah Natassyiah Asshaferah pada tahun 2015 dan dikrniakan dua chaya mata perempuan.

Sebelum ini, Rossa menddahkan dia sudah sebulan tidak tlnggaI sebumbung dengan Shuk dan berada dalam proses untuk faiIkan pencraian.

Sumber: OhB

ulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel n

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Kredit: suratkabormedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*