Nampak Ulaar Besaar Melingkar Dekat Dinding Flat, Rupa2nya…

Nampak Ulaar Besaar Melingkar Dekat Dinding Flat, Rupa2nya…

VIDEO DI HUJUNG ARTIKEL

Siapa je la yang tak seriau kalau nampak ulaar besar, kalau min nampak dari jauh pun dah lari tak cukup tanah, apatah lagi kalau nampak depaan mata.

Pertama kali bila min nampak keliibat ulaar masa swipe up video TikTok ini terus berderau, tapi sebenarnya…..

“Setiap kaali lalu meesti terkeejut.”

Sedangkan kita yang tengok dari jauh ni pun dah seeram apatah lagi penduduk di kawasan tersebut yang rajin lalu lalang, kata @cujanana setiap kali dia lalu disitu, mesti akan terkeejut bila melihatnya.

Video yang telah meraih 1.3 juta tontonan selepas 4 hari ia dimuat naik ini telah mengundang reaksi suspend biila teengok.

Kalau aku memang tak lalu situ – Netizen

Pada mulanya netizen juga pelik bagai mana ulaar boleh melekat di dinding macam cicak, tapi sebenarnya ia hanyalah belon yang berbentuk ulaar, tujuan tuan rumah tersebut melakukan perkara sedemikian adalah untuuk takutkan moonyet2 liar masuk dari tingkap.

Katanya lagi, jiran tetangga yang melalui kawasan tersebut memang tahu, tapi mereka yang lalu tetap terkejut bila tengok.

Biarpun tempat dan kawasan perumahan tidak dikenal pasti, ramai netizen masih seram tengok saiz ulaar tersebut dan terbayang kalau itu adalah ulaar yang sebenar.

Tapi, idea dia agak kreatif juga kan? Cuma kalau orang dekat rumah min buat macam ni, memang dah lama kena heart attack.

Video :

Sumber : pressnewses24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*