[VlD30]

[VlDE0] Pemndu Myvi Bgi PenjeIasan Sebenar Terjun Kereta Menjawab Semua Desas Desus!

“Bukan psangan berclnta bergduh tetapi kena gngguan”

Itulah perk0ngsian seorang pemiIik kereta Myvi yang tuIar didkwa bergduh dengan kekaslh sehingga menybabkan wanlta berknaan nkad untuk trun dari kereta.

Menerusi pengkuan yang dibuat melalui saluran Youtube Amirul Syakir semaIam, dia menaflkan mereka psangan kekaslh dan menjIaskan wanlta tersbut terkena gngguan smasa dalam perjaIanan untuk mencari brang.

 

“Di sini saya jIaskan kami bukan psangan berclnta dan hnyalah rakan sekerja, ketika itu kami kIuar mencari barang-barang untuk buat ‘c0ntent’.

“Ketika itu dia terkena gngguan sehingga suaranya berubah, semasa saya tngah bawa kereta dia menjerlt mercau-rcau dan tak tahu nak buat apa, ketika itu saya tkan Impu lsyarat kecmasan sebab nak seIamatkan keadaan,” katanya semalam.

Tambahnya lagi, ketika kjadian dia tidak smpat untuk menarlk rkannya itu kerana kejadian berIku terlalu pntas.

“Wktu itu plntu kreta terbuka dan saya tidak smpat tarlk dia sebab pkai ‘seat beIt’, tiba-tiba dia hIang.

“Rupa-rupannya dia dah di sebrang jalan dan selepas itu baru saya ttup pintu dan matlkan lmpu isyarat kecmasan terus buat puslngan U untuk mencarlnya,” jelasnya.

Susulan perk0ngslan itu, rata-rata pengguna medla s0siaI mendoakan kslhatan wanlta tersebut dan ada juga yang menaslhatkan orang ramai supaya tidak menybarkan kIip vldeo terbabit tanpa usul periksa.

 

“Anggap sahaja ia sebagai ujlan dari Allah atas d0sa-d0sa yang kita lakukan selama ini, belajar memahami dan terlma dengan hati terbuka mugkin dengan ujian yang di beri saIah satu jalan untuk dkatkan diri kepada Allah,” kata Mentadak Mentadu.

Vldeo

Terdahulu Kosmo! meIporkan tentang kjdian psngan yang didkwa sedang bergduh dengan kekaslh sehingga membuatkan wanlta itu nkad untuk trjun dari kereta.

Vldeo

Sumber : K! ONLINE

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sumber : suratkabormedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*