(Video) Sungguh pilu- Selama Tega Tahun Tidak dapat Jumpa Anak, EX soami TaK Benarkan Ibu Pegang, Peluk atau Berjumpa Anak sertelah Bercer4i

Tiada pasangan di dunia ini yang inginkan hubungan rumah tangga berakhir di tengah jalan. Lebih-lebih lagi apabila penceraian membuatkan anak-anak terpksa berpisah dengan ibu bapa.

Seperti perkongsian viral di Facebook ini, seorang wanita mendkwa sudah tiga tahun tdak berpeluang berjumpa anak sendiri. Malah, dia juga mengatakan dil4rang berhubung melalui panggilan telefon atau Whatsapp.

Setelah hampir 3 tahun tak dapat jumpa anak-anak. Jangankan jumpa nak call atau Whatsapp pun tak boleh. Hari ini dapat mahkamah minta keterangan anak-anak, dapat la tengok anak-anak, nak pegang peluk sekejap pun tk boleh.

Allahhuakbar. megahnya kau, berlagaknya kau dengan kuasa duit kau, hari ni kau beli undang-undang. Hari ni kauu masih menang, kau masih berjaya dengan menindas orang. InsyaAllah. Allah maha adil, Allah tahu segala yang berlaku.

Menerusi video berdurasi 59 second itu, wanita ini dilihat mendekati si @nak untuk memeluknya. Namun, bekas suaminya dilihat menarik tangan anak untuk beredar. Berlaku sedikit pergelotan apabila wanita ini enggan melepaskan @nak.

Kau boleh tipu makhamah, kau boleh menang di mahkamah dunia ni. One day ALLAH akan rentap segalanya. Ingat setiap kejahatan pasti ada balasan. Manusia yang paling zalim adalah manusia yang pisahkan ibu dengan anaknya.

Jgn terlalu selesa mengani4ya orang. Satu je nak cakap walau apa pun yang aku terpksa hadapi, aku sanggup hadapi. Namun aku tk pernah menyes4l bercerai dengan enkau.

Setakat ini, perkongsian telah mendapat lebih 4,OOO shares dan 2,000 komen. Rata-rata meluahkan rasa simpati dengan nasib yang menimpanya. Mereka kesal apabila anak-anak terpksa menjadi mngsa akibat pencer4ian ibu bapa.

Sumber: rotikaya.rimbabara.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*