“Engko ingat best ke khwin dgn Abam ask4r..” Demi Content di TikT()k, Gadis ini Sanggup ‘Ed1t’ Gmbr Khwin Denagn 0rg L@in.

Media sosial tidak dinafikan membawa pelbagai manfaat jika digunakan dengan betul. Selain berhubung secara maya, media sosial dapat digunakan untuk menyebarkan ilmu pengetahuan.

Walau bagaimanapun, ada juga segelintir yang mengambil kesempatan mengeluarkan kandungan tid4k benar semata-mata untuk ‘views’.

Seperti perkongsian wanita ini, dia mend4kwa gambar kahwinnya telah disunt1ng seseorang demi content di TikTok. Difahamkan, dalam video itu wajahnya telah dig4nti dengan wajah orang lain.

Kau diknon, kalau nak buat tiktok kon0n kahwin dengan ask4r, jangan kau ed1t muka aku boh muka kau. Nampak nau men1punya. Kau punya caption pun tak menahan diknon ‘aqu dicur4ngi kerana dikata m4ndul’ kepala ho*** la.

Kot ye nak f3mes k4hwin dengan abang askar sampai camtu sekali ko dik. Ko ingat best ke kahwin dengan ask4r. MasyaAllah, sis kennot br4in betol dengan ko ni diknon. Punya la ko nak fem3s sampai gambar aku dengan laki aku kau ed1t ed1t.

Pemilik akaun TikTok itu juga dikatakan mer3ka-r3ka cerita kononnya dia dicur4ngi suami yang bekerja sebagai t3ntera kerana tidak boleh mel4hirkan zuri4t. Selepas pended4han ini viral, pemilik TikTok dipercayai telah menukar setting kepada priv4si.

Setakat ini perkongsian telah mendapat hampir 3,000 shares dan 2,000 komen.

Kredit: Facebook Nurul Adyla

Sumber: OhMedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*